Herbebossing zonder irrigatie!

Groasis is een sociaal actief en milieu bewust bedrijf uit Nederland. Het probleem is dat er veel aangetaste planten en uitgedroogde grond zijn. Met de Groasis Technologie heb je 90% overlevingskans zonder het gebruik van irrigatie. De kosten zijn ongeveer 2 tot 4 US$  per boom.

Je kan met de Groasis Technology braakliggend terrein veranderen in een productief terrein en een groei van je kapitaal creëren. Wanneer je de Groasis Technologie gebruikt, gebruik je 90% minder water dan met druppelirrigatie. Daarnaast is de Groasis Technologie goedkoop en makkelijk te installeren.

Je kan de Groasis Technologie gebruiken voor het planten van economisch en ecologisch interessante bomen. Je kan in ieder klimaat en in iedere grondsoort planten. Met de Groasis Technologie gebruik je kostenbesparende mycorrhiza en organisch materiaal in plaats van dure meststoffen om je planten te voeden. De Groasis Technologie kan worden gebruikt bij kleine boeren, grote ondernemingen, niet gouvermentele organisaties, investeerders en overheden. Iedereen die geïntereseerd is om afgebroken en geërodeerd land weer waardevol te maken kan het gebruiken.

De Groasis Waterboxx plantcocoon is een levensveranderende innovatie, bekijk hier hoe het werkt!